Uddannelse

DTU's uddannelser

Eksport og Teknologi

Diplomingeniør

På DTU får du en af verdens bedste diplomingeniøruddannelser. Uddannelsen giver dig adgang til engagerede undervisere og unikke faciliteter.

Læs mere om uddannelsen til diplomingeniør
Bacheloruddannelsen på DTU. Foto: Jesper Scheel

Bachelor

Bacheloruddannelsen er første del af den femårige uddannelse til civilingeniør. Her får du en forskningsbaseret uddannelse med stor faglighed og valgfrihed.

Læs mere om bacheloruddannelsen
Prøv DTU's studievælger, og få hjælp til at vælge den ingeniøruddannelse, der passer bedst til dig

Få hjælp til dit studievalg
Prøv studievælgeren

Gør noget ved din verden
Bliv ingeniør på DTU

DTU er Danmarks største uddannelsessted for ingeniører. På DTU kan du blive diplomingeniør eller civilingeniør, og vi har et stort udbud af uddannelsesretninger og kurser, som du kan vælge imellem. Uanset, hvad du vælger, giver en ingeniøruddannelse på DTU dig en stærk teknisk-naturvidenskabelig basis, der giver dig mulighed for at arbejde som ingeniør i mange forskellige typer af job.

Studiekatalog 2021

Bliv klædt godt på før dit studievalg. I studiekataloget finder du information om de ingeniøruddannelser, du kan læse på DTU.

Bliv del af et aktivt studieliv på DTU

Studiemiljøet og faciliteterne på vores campusser i Lyngby og Ballerup er i topklasse. Få et indblik i studielivet på DTU.

Tænksom kvinde.
I tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge, eller hvilke muligheder du har, mens du studerer? Få svar hos studievejledningen.
Kantine

Inden du begynder at læse på DTU, er det en god idé at finde ud af, hvor du skal bo, og hvad du skal leve af.

Læs mere om kandidatuddannelsen på DTU

Kandidat

DTU kan tilbyde dig en teknologisk innovativ kandidatuddannelse med fokus på de kompetencer, du får brug for i din fremtidige karriere.

Læs mere om kandidatuddannelsen
Fatima AlZahra’a Alatraktchi, modtager af prisen for årets ph.d.-afhandling ved DTU 2018.

Ph.d.

Ph.d.-uddannelsen på DTU er en forskeruddannelse i international topklasse, som bringer dig på niveau med verdens allerbedste.

Læs mere om ph.d.-uddannelsen
DTU Adgangskursus

Få en adgangsgivende eksamen

På DTU Adgangskursus kan du på et år tage et adgangsgivende kursus, der gør dig klar til at læse en ingeniøruddannelse på DTU. Du kan også tage suppleringskurser, hvis du mangler et fag.

DTU Adgangskursus
Få besøg af en ph.d.-studerende fra DTU

Sæt bæredygtighed på skemaet

DTU tilbyder gymnasier i hele landet at booke en ph.d.-studerende til at fortælle om sin forskning i en ramme af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Læs mere om Ph.d.-besøg
Glade voksne sidder til undervisning.

DTU's efteruddannelser sætter din erfaring i spil med den nyeste forskningsbaserede viden, styrker dine kompetencer og giver dig indsigten til at booste din karriereudvikling.

Efteruddannelse
Studerende til undervisning i et klasselokale.

Hvis du er studerende ved en anden dansk uddannelsesinstitution, kan du søge ind som gæstestuderende på DTU og følge et eller flere af DTU's kurser.

Gæstestuderende