Uddannelse

Tag en ingeniøruddannelse på DTU

DTU's uddannelser

DTU er Danmarks største uddannelsessted for ingeniører. På DTU kan du blive diplomingeniør eller civilingeniør, og vi har et stort udbud af uddannelsesretninger og kurser, som du kan vælge imellem. Uanset, hvad du vælger, giver en ingeniøruddannelse på DTU dig en stærk teknisk-naturvidenskabelig basis, der giver dig mulighed for at arbejde som ingeniør i mange forskellige typer af job.

Læs til diplomingeniør på DTU
På DTU får du en af verdens bedste diplomingeniøruddannelser. Uddannelsen giver dig adgang til engagerede undervisere og unikke faciliteter.
Foto: Mikkel Adsbøl
Bacheloruddannelsen er første del af den femårige uddannelse til civilingeniør. Her får du en forskningsbaseret uddannelse med stor faglighed og valgfrihed.
Læs en kandidatuddannelse på DTU
DTU kan tilbyde dig en teknologisk innovativ kandidatuddannelse med fokus på de kompetencer, du får brug for i din fremtidige karriere.
Ph.d.-uddannelsen på DTU er en forskeruddannelse i international topklasse, som bringer dig på niveau med verdens allerbedste.
Studiepraktik 2012 - på besøg i kemiforelæsning

Mød uddannelserne

studievalg.dtu.dk
DTU’s studievælger hjælper dig med at finde den uddannelse, der passer bedst til dig.
Studiekatalog 2018
Studiekataloget giver det fulde overblik over alle de ingeniør-uddannelser, du kan læse på DTU.
Kollegier
Får styr på dine boligmuligheder og din økonomi som studerende.
Vejledning
I tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge, eller hvilke muligheder du har, mens du studerer. Få svar hos studievejledningen.
Custom-design your master’s degree

Hvis du er studerende ved en anden dansk uddannelsesinstitution, kan du søge ind som gæstestuderende på DTU og følge et eller flere af DTU's kurser.

Gæstestuderende

DTU's efteruddannelser sætter din erfaring i spil med den nyeste forskningsbaserede viden, styrker dine kompetencer og giver dig indsigten til at booste din karriereudvikling.

Efteruddannelse

Nyheder om uddannelse   Alle