Mød DTU til Nordic Clean Energy Week

tirsdag 08 maj 18

Kontakt

Katrine Krogh Andersen
Forskningsdekan
45 25 10 04
Nordic Clean Energy Week finder sted 21.-25. maj i København og Malmø. Læs mere og se det fulde program.

Fra den 21. - 25. maj vil København og Malmø huse den internationale energikonference Nordic Clean Energy Week. DTU er vært ved en række arrangementer.

Beslutningstagere og nøgleaktører fra regeringer, non-profitorganisationer, internationale organisationer og virksomheder vil mødes under Nordic Clean Energy Week og diskutere, hvordan man foretager den nødvendige overgang til et fossilfrit energisystem.

"Danmark er et af foregangslandene når det kommer til at udvikle ny teknologi, som kan løse store udfordringer som ren energi, men vi har brug for et tæt samarbejde mellem forskere, virksomheder og beslutningstagere fra hele verden, hvis vi skal lykkes. Efter min opfattelse er Nordic Clean Energy Week en unik mulighed for at skubbe på den grønne og bæredygtige dagsorden," siger forskningsdekan ved DTU, Katrine Krogh Andersen.

 "DTU har mere end 1.000 forskere, ph.d.-studerende og rådgivere inden for energiforskning og udvikling af ny teknologi til eksempelvis vind, sol, lagring og integration. Det gør vi i tæt samarbejde med myndigheder, den danske energisektor og internationale forskningspartnere. Derfor er DTU en naturlig del af Nordic Clean Energy Week. "

DTU arrangerer en række arrangementer og showcases i løbet af Nordic Clean Energy Week.

Blandt andet er det muligt for offentligheden med egne øjne at se nogle af de fremtidige energiløsninger, der udvikles på EnergyLab Nordhavn. Få flere oplysninger her: https://nordicenergyexperience.com/

Programmet nedenfor vil blive opdateret, efterhånden som flere informationer offentliggøres.