DTU’s bedste undervisere

mandag 21 sep 20

Kontakt

Valentina Bisinella
Adjunkt
DTU Miljø
45 25 14 43

Kontakt

Mikkel Nørgaard Schmidt
Lektor
DTU Compute
45 25 52 70

”DTU har en lang række af helt vildt fantastiske undervisere, som vi studerende godt kan være stolte af,” sagde formanden for DTU’s studenterforening PF ved kåringen af Årets Underviser 2020.

”Mikkel er inspirerende, skarp, pædagogisk og rigtig dygtig til at formidle. Alligevel bestræber han sig altid på at forbedre sine forelæsninger. Han formår at skære de mest komplekse elementer af pensum ud i pap, så selv de mest tykpandede studerende kan følge med. Mikkel er altid i godt humør, og det er tydeligt, at han ønsker det bedste for sine studerende, og at der er gensidig respekt mellem Mikkel og de studerende.”

Sådan skriver en studerende om Mikkel Nørgaard Schmidt fra DTU Compute, der blandt andet underviser på bachelorkurser i machine learning og intelligente systemer. Mikkel blev kåret til en af Årets Undervisere ved et undervisningsseminar den 18. september.

Priserne blev overrakt af formanden for DTU’s studenterforening PF, Søren Sandgaard, der blandt andet sagde:

”Kåringen af Årets Undervisere er en vigtig begivenhed for de studerende. Den giver os muligheden for at sige tak til de fantastiske undervisere, som gør DTU til et spændende og interessant sted at studere.”

Årets anden prismodtager var Valentina Bisinella fra DTU Miljø, som oven i købet blev kåret det første år, hun underviste i faget Bioressourcer på kadidatuddannelsen. En studerende nominerede hende med følgende ord:

”Jeg vidste ikke på forhånd, hvad jeg kunne forvente af kurset, men Valentina var hovedårsagen til, at jeg blev rigtig glad for det. Valentina er ikke kun en rar person, som starter alle forelæsninger med at spørge "hvordan har I det?", hun har også en god struktur og variation i sine forelæsninger, og hun sørger altid for, at de studerende også holder overblikket. Valentina er engageret og hjælpsom, hun er der for os og sørger for at lære os noget.”

En anden skrev kort og godt:

“Hun er fantastisk til at formidle samt til at fange de studerende på en kedelig fredag eftermiddag.”

Mød Årets undervisere her: