DHRTC Webinar Week

Den første DHRTC Webinar Week var en stor succes

onsdag 25 nov 20
|

I sidste uge var DHRTC vært for sin første webinar-uge nogensinde. Mere end 50 interesserede personer deltog i hvert af de tre online seminarer, hvor forskere fra DHRTC-partnerskabet præsenterede banebrydende resultater fra deres forskning i brøndkemi, forbedret olieindvinding og brøndteknologi.

Webinarerne var de første af sin art, hvor alle, der var interesserede i at lære mere om DHRTCs forskning, kunne deltage i ro og mag fra deres eget hjem. Deltagerlisten spændte vidt og rakte ud over Danmarks grænser, hvor både industri- og forskningsrepræsentanter deltog.

Vidensdeling på en ny måde

Hvert webinar præsenterede et nyt forskningsemne, og dermed indtog nye talere Zoom-scenen, hvor 50-60 deltagere lyttede og stillede spørgsmål. Det førte til spændende diskussioner mellem talerne og deltagerne.

Postdoc-forsker ved DHRTC, Rasoul Mokhtari fandt den nye måde at præsentere sin forskning på for et bredere publikum, for at være meget succesrig:

”Først virkede det en smule underligt for mig, da jeg er vant til at have øjenkontakt med publikum under mine præsentationer, men jeg indså hurtigt, at denne form for online seminar giver større fleksibilitet til at præsentere min forskning for et bredere og mere forskelligartet publikum”, fortæller han.

Webinar-formatet tilskyndende også til større feedback fra deltagerne. ”Jeg modtog feedback, ikke kun under den live Q&A session, men også gennem chatfunktionen og via mail, hvilket var fantastisk. Det indikerer, at denne infrastruktur fremmer en bedre kommunikation med publikum”, udtaler Rasoul Mokhtari.

Webinarerne var baseret på fire af DHRTCs arbejdsprogrammer: Ekofisk og Tor. Fm Forbedret Indvinding, Forbedret olieindvinding fra det tætte Nedre Kridt-reservoir, Ny teknologi til bevaring af brønde, og Forlænget levetid på oliebrønde. 

Relaterede Videoer  

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

Vis flere