Stardust DTU

Studerende tænker grønt

fredag 18 nov 11

Kloden har akut brug for nye grønne løsninger af hensyn til klimaet.

Lørdag den 19. november er studerende fra DTU, CBS, KU og ITU samlet til konferencen Entrepeneurship Goes Green’11, hvor de blandt andet vil blive udfordret af en række gæster fra industrien til at finde på nye grønne løsninger.

I løbet af konferencen, som foregår på DTU i Lyngby, vil de studerende få lejlighed til at møde repræsentanter fra grønne virksomheder som Bushman Living, Better Place og Retab og høre lidt om industriens daglige grønne problemstillinger og udfordringer – hvilke overvejelser der ligger bag de nye teknologier? Og hvor stor en forskel de egentlig gør?

Der ud over vil der være en række foredrag som har til formål, at øge de studerendes kendskab til iværksætteri, og inspirere dem til at finde på nye bæredygtige clean-tech virksomheder. Blandt talerne er blandt andre KU’s prodekan ved Det Naturvidenskabelige Fakultet Katherine Richardson, Tine Thygesen der blandt andet arbejder som mentor på Seedcamp og en række andre start-up-initiativer, samt Investment Manager Jakob Sten Jensen der arbejder med seed kapital til nye clean-tech virksomheder.

Studenterorganisationen Stardust-DTU stå bag arrangementet. Christopher James Lüscher der er formand for Stardust-DTU udtaler:

"Jeg ser meget frem til at få udvekslet idéer i løbet af dagen med mine medstuderende, og til at høre både om dagligdagsproblemer fra de ni inviterede virksomheder, samt de inspirerende ord fra gæstetalerne."

Du kan få flere informationer om Entrepeneurship Goes Green’11 på: