160 studerende udvikler apps med virksomheder

mandag 07 sep 20
|
af Line Reeh
Fjorten virksomheder og organisationer har fået en app-idé med på årets kursus i "Brugerinteraktion og udvikling af mobile enheder" hos DTU Diplom.

"Det er en super spændende mulighed at komme her og møde jer, der er ved at blive dygtige til at producere apps!"

Morten Salomonsen fra eventvirksomheden Geo Trail Event var først på talerlisten til semesterets første App-ønskedag den 7. september 2020 hos DTU Diplom.

Til DTU Diploms App-ønskedag kan virksomheder og organisationer gå på podiet og pitche deres app-ideer til 160 studerende, som i efterårssemesteret udvikler apps sammen med eksterne opgavestillere som led i undervisningen på, blandt andet, diplomingeniørkurset "Brugerinteraktion og udvikling på mobile enheder".

Morten Salomonsen og Geo Trail vil gerne have input, som til motionsløb i et light setup, kan gøre det muligt for deltagerne selv at holde styr på rute og tidstagning til motionsløb på cykel:

"Vi har brug for jer fordi vi gerne vil udvikle den måde, som motionscykelløb gennemføres på i fremtiden. Covid-19 har ændret på vilkårene og det har vi brug for at tilpasse os til som eventarrangør."

I alt 14 virksomheder og organisationer har fået en app-idé med på årets kursus.

Få din idé til en app med næste år? 
Mere info på bit.ly/appønskedag

Relaterede Videoer  

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

Vis flere