Tastee

Elektronisk grydeske vinder flere priser i design-konkurrence

fredag 26 okt 12

Electrolux Design Lab

Mere end 1.200 studerende fra hele verden deltog i år i designkonkurrencen, og finalen stod mellem 10 innovative designkoncepter udtænkt af unge talenter fra hele verden. Christopher Holm-Hansen blev nr. 3. med sin intelligente grydeske, der via cutting edge teknologi og gennemtænkt design giver ’hjemmekokken’ en større smagsoplevelse. 

Det er i år 10. gang, at den internationale designkonkurrence for studerende, Electrolux Design Lab, bliver afholdt.  

DTU-studerende Christopher Holm-Hansen vandt både People’s Choice Award og tredjeplads i Electrolux Design Lab 2012 konkurrence, der blev afgjort torsdag i Milano. Med tredjepladsen fulgte en check på 2.000 euro.

Christopher Holm-Hansen har udviklet en intelligent grydeske, der ved hjælp af smagssensorer, bluetooth og en app fortæller dig, hvad din ret mangler af krydderier.

Christopher Holm-Hansens Tastee er en ’smageske’ eller en smagsindikator, der kan hjælpe folk med at lave mad, der er mere rig på smag. Tastee er udformet som en røreske, så den indbyder til aktiv brug under madlavningen. Den anvender nano-smagsreceptorteknologi til at opfange og analysere madens smagsnuancer, og disse informationer sendes via bluetooth til en tilhørende applikation på en tablet – f.eks. en iPad. Her kan du få tips om, hvilke ingredienser der smagsmæssigt vil fuldende den ret, du er i gang med at tilberede.

Læs evt. mere om Tastee og Christopher Holm-Hansen her.

Relaterede Videoer  

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

Vis flere