Two new members of Scientific Committee

To nye medlemmer af Scientific Committee

mandag 07 jun 21

Vi kan med glæde annoncere, at professorerne Nicolas von Solms fra DTU Kemiteknik og Pernille Harris fra Københavns Universitet er indtrådt i DHRTC’s Scientific Committee. De nye medlemmer bringer mange års værdifuld forskningserfaring til komiteen.

Professor Nicolas von Solms er ekspert inden for grundlæggende kemiteknik, fangst og lagring af CO2 (CCUS), flowforsikring og materialer. Han har været ansat på DTU i de sidste 20 år.

Professor Pernille Harris er institutleder for kemi ved Københavns Universitet og har næsten 30 års erfaring fra forskellige universiteter. Før hun vendte tilbage til KU i 2020, blev hun udnævnt til professor ved DTU Kemi.

Den videnskabelige komité spiller en vigtig rolle for DHRTC, da den fungerer som rådgiver for centerledelsen. Komiteen består af repræsentanter fra partneruniversiteterne og forskningsinstitutionerne. Baseret på forskningsmiljøerne ved de deltagende institutioner fremsætter komiteen anbefalinger til, hvordan forskningsmiljøet kan bidrage til at nå centrets mål.

Medlemmer af komiteen

• John K. Pedersen, Aalborg Universitet