Foto: Mikal Schlosser

Sydkoreas premierminister besøgte DTU

tirsdag 22 okt 13
|

Kontakt

Anders Overgaard Bjarklev
Rektor
45 25 10 00

Innovation, celleforskning og stærke bånd mellem DTU og Sydkorea var på dagsordenen, da Sydkoreas ministerpræsident Jung Hong-Won besøgte DTU Biosustain.

DTU har tætte bånd til Sydkorea, og derfor tog den sydkoreanske ministerpræsident Jung Hung-Won sig tid til at besøge DTU Biosustain i et ellers tæt pakket program. Premierministeren blev vist rundt i laboratorierne på DTU Biosustain, der er et forsknings- og innovationscenter, hvor man bl.a. forsker i celler.

"Vi er meget stolte af vores samarbejde med KAIST, og at ministerpræsident Jung Hong-Won vælger at besøge DTU."
Rektor Anders Bjarklev

Premierministeren udtrykte særlig interesse for, hvordan DTU arbejder med at udvikle innovative virksomheder på baggrund af forskningen. Et område, der, ifølge premierministeren, har høj prioritet i Sydkorea. DTU indgik i 2011 en ambitiøs samarbejdsaftale med et af verdens førende tekniske universiteter, KAIST, der ligger i Daejeon i Sydkorea. DTU og KAIST samarbejder bl.a. om grøn teknologi og bæredygtige løsninger, som er til gavn for samfund og erhvervsliv.

”DTU har en meget stærk strategisk samarbejdspartner i KAIST, hvor vi har flere sammenfaldende forskningsområder. Det gavner forskningen på begge sider af kloden, når de bedste hjerner udveksler idéer og viden. Vi er meget stolte af vores samarbejde med KAIST, og at ministerpræsident Jung Hong-Won vælger at besøge DTU,” siger DTU’s rektor Anders Bjarklev.

Den sydkoreanske premierminister er i Danmark i anledning af regeringens Global Green Growth Forum, der holder topmøde i København.

Relaterede Videoer  

Vis flere