DTU Kemi - FEMTO11 nominering

DTU Kemi nomineret som årets kongresvært

fredag 21 mar 14
|

Kontakt

Niels Engholm Henriksen
Lektor
DTU Kemi
45 25 20 29

Kontakt

Signe Møller Jørgensen
Specialkonsulent
DTU Compute
45 25 37 37

Følgende personer og organisationer løb med priserne:

Årets kongresvært for: "Kongresser større end 1.000 deltagere":
Vinder: Professor dr. med. Per Soelberg Sørensen fra Dansk Multipel Sklerose Center, Rigshospitalet.
Vært for: 29th Congress of the European Committee for Research and Treatment in Multiple Sclerosis 2013
De andre nominerede i kategorien var:
"6th Trends in Medical Mycology 2013 - TIMM-6"
"World Congress on Medical Informatics - MEDINFO 2013" 
 
Årets kongresvært for: "Kongresser mindre end 1.000 deltagere"
Vinder: Københavns Brandvæsen
Vært for: Crowd Safety Conference 2013
De andre nominerede i kategorien var:
"Conference on Femtochemistry - FEMTO11"
"Nordisk kongres for Anæstesi- og Intensivsygeplejersker - NOKIAS 2013"
 
Årets sportsbegivenhed
Vinder: Dansk Volleyball Forbund
Vært for:  2013 CEV VELUX European Volleyball Championship - Men
De andre nominerede i kategorien var:
"Copenhagen Polo Open"
"ICF Canoe Marathon World Championships 2013"
 
Københavns Initiativpris
Vinder: Red Bull Danmark
Vært for: Red Bull Cliff Diving World Series 2013 - Copenhagen
De andre nominerede i kategorien var:
"Energy Europe"
"1st Global Conference on Contraception, Reproductive and Sexual Health 2013"
Femto11-konferencen er netop blevet nomineret til Københavns Kongres og Event Award i kategorien Årets kongresvært for Kongresser mindre end 1.000 deltagere

I sommeren 2013 var DTU Kemi vært for The Copenhagen Conference on Femtochemistry, som varede fra 7.-12.juli. Udover godt 150 deltagere fra mere end 20 forskellige lande, vakte konferencen Wonderful Copenhagen og Københavns Kommunes interesse. Således er Femto11-konferencen netop blevet nomineret til Københavns Kongres og Event Award i kategorien Årets kongresvært for Kongresser mindre end 1.000 deltagere.

Konferencer og events som vækstmotorer
Når København hvert år er værtsby for op mod 200 internationale kongresser og events, genererer det en milliardomsætning til byen og sætter København på verdenskortet. 

Wonderful Copenhagen og Københavns Kommune har netop fejret de arrangører, der stod bag årets vigtige internationale begivenheder i 2013. Festsalen på Københavns Rådhus skabte rammen om en festlig aften, hvor priser blev uddelt til personer eller organisationer, der har gjort en særlig indsats for at sætte København på verdenskortet.

”Kongresser og events skaber ikke bare vækst og arbejdspladser i København. De giver også en unik mulighed for at vise vores by frem for resten af verden,” sagde overborgmester Frank Jensen, der var aftenens vært på Rådhuset.

Femto11-konferencen på DTU
DTU lagde hus til Femto11-konferencen, som DTU Kemi arrangerede med lektor Niels Engholm Henriksen i spidsen. Udover de mange faglige indlæg på konferencen fik deltagerne også lejlighed til at besøge København, som viste sig fra sin varme og solrige side. Velkomstreceptionen blev holdt på Glyptoteket, mens Operaen dannede rammen om konferencens festmiddag.

”Kongresserne er af afgørende betydning for vidensmiljøernes faglige udvikling samt for tiltrækningen af talent til hovedstadsregionen. Det er lukrative gæster, som også bidrager positivt til hoteller, restauranter, butikker og seværdigheder. Således er internationale kongresser og events en væsentlig vækstmotor for København og Danmark,” sagde  Lars Bernhard Jørgensen, administrerende direktør i Wonderful Copenhagen.

Og vinderen er …
DTU Kemis Femto11-konference var nomineret sammen med 2 andre i kategorien Årets kongresvært for Kongresser mindre end 1.000 deltagere, men kunne desværre ikke hive prisen hjem. Det var dog en stor ære for så specialiseret en konference at være nomineret, og DTU Kemis lektor Niels Engholm Henriksen og specialkonsulent Charlotte Malassé deltog i en festlig aften.

Sangerinden Emmelie de Forest underholdte i løbet af aftenen på Københavns Rådhus. Hun må om nogle siges at have sat København på verdenskortet, da hun i 2013 vandt det internationale Melodi Grandprix, og således har trukket en kæmpe international begivenhed til København i 2014 – om end i en lidt anden kategori end Femto11-konferencen.

På billedet ses Niels E. Henriksen og Charlotte Malassé, der deltog i Københavns Kongres og Event Award på Københavns Rådhus. Desværre gik de ikke hjem med prisen, men en flot nominering (sammen med to andre kongresværter ud af 200) som Årets Kongresvært for kongresser mindre end 1000 deltagere. (foto: Mikkel Grabowski)

 


Relaterede Videoer  

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

Vis flere