Foto: Colourbox

Workshop om kodebaseret kryptografi

onsdag 09 maj 12
|

ECRYPT

Kryptologi er læren om matematiske teknikker til at sikre hemmeligholdelse og autenticitet i forbindelse med digital informationsudveksling.

Det europæiske netværk ECRYPT skal sikre et højt niveau inden for disse områder til gavn for både den offentlige og industrielle kommunikation i Europa.

 

Se ECYPT’s hjemmeside 

Den 9.-11. maj mødes 50 forskere fra Europa og USA på DTU til en workshop om kodebaseret kryptografi. Det er den tredje workshop i det europæiske netværk ECRYPT (European Network of Excellence for Cryptology), hvor forskere udveksler viden om at bruge koder til at sikre udveksling af fortrolig information via digitale medier.

Seks forskere fra Danmark, Frankrig, Tyskland og Holland holder foredrag om de seneste resultater inden for fejlkorrigerende koder, som både kan gøre kryptosystemer mere sikre og lette afkodningen af krypteret tekst.  Om eftermiddagen vil der blive arbejdet intenst på at løse matematiske problemer i forbindelse med de kryptografiske koder.

Bag arrangementet står Danish-Chinese Center for Applications of Algebraic Geometry in Coding Theory and Cryptography, som er placeret i Institut for Matematik på DTU.

Se workshoppens hjemmeside  

Relaterede Videoer  

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

Vis flere