Studenterkonkurrence

Grøn Dyst med fokus på bæredygtighed

Omkring 200 studerende præsenterede deres grønne bud på en bæredygtig verden, da studenterkonkurrencen Grøn Dyst løb af stablen fredag 24. juni.

Foto: DTU

Studenterkonkurrence

Grøn Dyst er blevet afholdt siden 2010 og er DTU´s største studenterkonkurrence, hvor de studerende fremlægger grønne projekter, der er udviklet som led i undervisningen.

Formålet er at sikre, at fremtidens ingeniører kan integrere aspekter af social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed i deres arbejde. Ud over de studerendes grønne projektarbejde giver Grøn Dyst de studerende praktisk erfaring på områder som kommunikation og netværksdannelse. Læs mere om Grøn Dyst.

Se vinderne af Grøn Dyst herunder:

Foto: Mikal Schlosser
Kategori: Master Course Titel: Conserve and restore mangrove populations, by recycling plastic waste along coastlines Hold: Signe Buhl, Stina Valheim
Foto: Mikal Schlosser
Kategori: Master thesis Titel: Structural redesign of the DTU 12.6m research wind turbine blade utilising bio-based materials as feasibility study for more sustainable wind turbine blades Hold: Kimberly van Den Bogaard
Foto: Mikal Schlosser
Kategori: Bachelor Final Titel: Better/e - balancing the energy grid Hold: Frederik Nijkamp, Kristo Milva
Foto: Mikal Schlosser
Kategori: Bachelor Course Titel: USOR Design - providig safe harvests Hold: André Carslund, André Hansen, Benjamin Kjær, Gustav Bagger, Simon Schwaner, Usor Design.

Marianne Thellersen

Marianne Thellersen Koncerndirektør for Innovation og Entrepreneurskab Mobil: 40 51 44 10