VÆLG INTERVAL
16 JUN

Universitetsforskning øger life science-sektorens konkurrenceevne

Danske life science-virksomheder oplever, at deres samarbejde med danske universiteter øger konkurrenceevnen, viser en ny analyse.

Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug Kemi Medicin og medicoteknik
30 MAJ

Sundhedsvidenskab er også en ingeniørdisciplin

Der er stort potentiale i at udvikle ny teknologi, der kan afhjælpe udfordringer på sundhedsområdet – og DTU vil være en del af løsningen.

Biologiske systemer Organisk kemi Medicin og medicoteknik
15 MAJ

Over 100 mio. til fri forskning

25 forskningsprojekter modtager mere end 100 millioner kroner fra Det Frie Forskningsråd

Produktion og ledelse Miljø og forurening Medicin og medicoteknik Materialer Kemi Energi Bioteknologi og biokemi Fysik
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev