VÆLG INTERVAL
16 JUN

Universitetsforskning øger life science-sektorens konkurrenceevne

Danske life science-virksomheder oplever, at deres samarbejde med danske universiteter øger konkurrenceevnen, viser en ny analyse.

Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug Kemi Medicin og medicoteknik
10 JUN

InnovationsFonden investerer 79 millioner kr. i DTU-forskning

Den nyoprettede fond - InnovationsFonden - investerer nu for første gang i ny forskning og innovation på landets universiteter og i danske virksomheder. Fonden investerer...

Havforskning Mikro- og nanoteknologi Katalyse Fødevarer, fisk og landbrug Materialer Medicin og medicoteknik Informationsteknologi
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev