Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2014
29 APR

Miljøvenligt brændstof fra spildprodukter i fødevareproduktionen

Oliebaserede brændstoffer og kemikalier bidrager til produktion af drivhusgasser og er en begrænset resurse. Et ph.d.-projekt i DTU Fødevareinstituttet har undersøgt metoder...

Bioteknologi og biokemi Bioenergi Biologiske systemer Energi Klimaændringer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Enzymer og proteiner CO2-udskillelse og CO2-lagring
2011
03 DEC

De gådefulde skimmelsvampe

Skimmelsvampe kan være en husejers største mareridt – men svampene producerer et ocean af nyttige naturstoffer, som vi i dag kun kender en brøkdel af. Derudover kan svampene...

Fødevaresikkerhed Enzymer og proteiner Biologiske systemer
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev