Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2014
29 APR

Miljøvenligt brændstof fra spildprodukter i fødevareproduktionen

Oliebaserede brændstoffer og kemikalier bidrager til produktion af drivhusgasser og er en begrænset resurse. Et ph.d.-projekt i DTU Fødevareinstituttet har undersøgt metoder...

Bioteknologi og biokemi Bioenergi Biologiske systemer Energi Klimaændringer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareteknologi Enzymer og proteiner CO2-udskillelse og CO2-lagring
2012
03 MAR

Teknologiske kostfibre

Kartoffel- og roerester, der ellers ville ende som dyre foder, kan omdannes til sunde kostfibre ved hjælp af en ny enzymteknologi. Virksomheder øjner muligheder for at...

Fødevareproduktion Enzymer og proteiner Fødevarer, fisk og landbrug
2011
03 DEC

De gådefulde skimmelsvampe

Skimmelsvampe kan være en husejers største mareridt – men svampene producerer et ocean af nyttige naturstoffer, som vi i dag kun kender en brøkdel af. Derudover kan svampene...

Fødevaresikkerhed Enzymer og proteiner Biologiske systemer
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev