Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2014
Photo: Thorkild Amdi Christensen
02 SEP

Stort potentiale i dyrkning af dansk tang

Adjunkt ved DTU Fødevareinstituttet Susan L. Holdt jager opskriften på, hvordan dyrkning af dansk tang kan udbredes i Danmark. Den selverklærede &rsquo...

Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Sundhedsfremmende stoffer Fødevarer, fisk og landbrug
Photo: National Food Institute, Technical University of Denmark
10 APR

Bedre metoder til helhedsvurdering af fødevarer

Kvantitative metoder til vurdering af fødevarer og estimering af sygdomsbyrde er væsentlige for at forstå den samlede effekt af skadelige og gavnlige...

Bakterier og mikroorganismer Ernæring og kostvaner Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer Bioteknologi og biokemi
2013
Seniorforsker Tariq H. Halasa fra DTU Veterinærinstituttet er partner i projektet. Foto: DTU Veterinærinstituttet
28 JUN

Nyt værktøj skal reducere paratuberkulose

DTU Veterinærinstituttet er med i et nyt projekt om udviklingen af et beslutningsværktøj, som bl.a. skal udpege, hvornår det er bedst at tage en...

Fødevaresikkerhed Husdyrsygdomme Produktionsdyr Sundhedsfremmende stoffer Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.