Nyheder

VÆLG INTERVAL
RSS
2016
21 APR

Plastik i maverne på 23 procent af undersøgte torsk og sild

Den første danske undersøgelse af mikroplastik i maverne på torsk og sild fra Østersøen og Nordsøen fandt plastik i næsten en fjerdedel af de undersøgte fisk

Fisk og skaldyr Havforskning Fødevarekvalitet
2014
24 FEB

Ny viden om sårheling i fisk

Når fisk opdrættes under tætte forhold, gør det dem særligt udsatte for at få vævsskader fra for eksempel bid, infektioner eller ved håndtering. Et ph.d.-projekt i DTU...

Fødevarekvalitet Fødevarer, fisk og landbrug Fisk og skaldyr Husdyrsygdomme
2013
10 APR

Sunde fiskeolieberigede fødevarer - uden smag af fisk

Industri og forbrugere er for alvor begyndt at interessere sig for fødevarer beriget med omega-3 fedtsyrer fra fiskeolie. Det er dog en udfordring, at fedtsyrerne kan...

Ernæring og kostvaner Fisk og skaldyr Fødevarekvalitet Fødevareteknologi
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev