VÆLG INTERVAL
16 FEB

Teknologisk Hot or Not

Fem forskere kommer med deres bud på, hvilke teknologier der vil dominere, og hvilke der ville glide ud i glemslen i løbet af 2017.

Informationsteknologi Fysik Miljø og forurening Bioteknologi og biokemi
07 MAR

Millionstøtte til klima og miljø

Innovationsfonden har investeret næsten 150 mio. kr. i DTU-ledede projekter. To temaer går igen: Grøn omstilling og udsigt til konkrete arbejdspladser.

Bioteknologi og biokemi Transport og logistik Energi Kemi Materialer Miljø og forurening Informationsteknologi
19 NOV

1700 gymnasieelever gik på oliejagt

Den 14. november sluttede årets store danske oliespil for gymnasieelever – PetroChallenge – med overrækkelse af en præmie på 5.000 kr. til førsteprisvinderne fra Svendborg...

Fysik Bioteknologi og biokemi Energi Miljø og forurening Informationsteknologi
21 MAJ

Besøg DTU Cleantech Bazar

Så er det tid til DTU Cleantech Bazar. Arrangementet hvor virksomheder og forskere fremviser de seneste teknologier på cleantech-området, og nye samarbejder opstår.

Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev