VÆLG INTERVAL
2020
Fire universiteter går sammen om en ny digital hub, Fra venstre: Helle Zinner Henriksen, CBS, DIGI; Mads Nielsen, DIKU; Philippe Bonnet, ITU; og Jan Madsen, DTU Compute. Foto Kaare Smith.
30 JAN

Universiteter går sammen om en ny digital hub

DTU Skylab Digital bliver et nyt mødested og smeltedigel for digital innovation og startups i hovedstadsregionen.

Innovation og produktudvikling Entreprenørskab Software og programmering It-systemer System- og datasikkerhed Computerberegning Informationsteknologi
24 NOV

Supercomputere får optimale betingelser

Det er stadig rækken af snurrende vindmøller, der fanger blikket, når man passerer DTU Risø Campus. Men i den nordlige ende af campus er noget...

Computerberegning Dataanalyse Hardware og komponenter System- og datasikkerhed
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.