VÆLG INTERVAL
2020
DTU indgår aftale med BioInnovation Institute om vækstmiljø for biotech-spinouts
08 JAN

DTU indgår aftale om vækstmiljø for biotek-spinouts

DTU har indgået en aftale med Bioinnovation Institute om at etablere forskningsgrupper i et nyt vækst- og fundingmiljø for biotek-spinouts.

Bioteknologi og biokemi Innovation og produktudvikling Entreprenørskab
Technologist nr. 8 - 2016
08 APR

Nyt Technologist ude nu

Et nyt nummer af DTU’s internationale magasin Technologist er nu på vej ud i hele Europa. Denne gang bl.a. med historien om, hvordan vi kommer til at fæ...

Transportadfærd Transportøkonomi Mobilitet Entreprenørskab Innovation og produktudvikling Medicinske apparater og systemer Computerberegning Kortlægning og opmåling Biologiske systemer
09 NOV

Slut med forurenet drikkevand

Tre tidligere DTU-studerende har udviklet en biosensor, der kan måle bakterieniveauet i vandværkernes ledningsnet i realtid.

Bakterier og mikroorganismer Vandforsyning Innovation og produktudvikling Entreprenørskab Mikro- og nanoteknologi
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev