VÆLG INTERVAL
08 JAN

Støtte til forskning i hjernelidelser og kræftbehandling

Forskningsgrupper fra DTU deltager i to tværfaglige projekter, der modtager millionstøtte fra Novo Nordisk Fonden.

Bioteknologi og biokemi Dataanalyse Nanomedicin Sundhed og sygdomme Medicin og medicoteknik
24 JUN

Overraskende sammenhænge mellem sygdomme

Forskere på Danmarks Tekniske Universitet og Københavns Universitet har fulgt seks millioner danskere i 15 år via patient- og sygdomsregistre. Studier i det komplekse datalandskab...

Dataanalyse Medicinske apparater og systemer Sundhed og sygdomme Biologiske systemer Enzymer og proteiner
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev