VÆLG INTERVAL
30 OKT

Første spadestik til DTU’s nye elektromagnetiske testcenter

Byggeriet af det unikke nye testcenter skal i de kommende år tilpasse sig testmålinger for den europæiske rumfartsorganisation, ESA.

Elektromagnetisme Antenner Mikrobølgeteknologi Elektroteknologi
01 JAN

DTU skærper sin elektroteknologiske profil

Universitetets forskning i det elektroteknologiske område styrkes. Det sker med særligt fokus på klassisk elektronik, energi, elektromagnetisme, automation og akustik...

Elektroteknologi Energi Lyd Elektromagnetisme Robotteknik og automation
06 DEC

DTU investerer i avanceret elektromagnetisk testcenter

Nyt center vil styrke universitetets position som internationalt førende inden for forskning og test af elektromagnetiske systemer.

Elektroteknologi Elektromagnetisme Antenner Mikrobølgeteknologi
13 NOV

DTUs radiodøde rum opdateres og udvides

ESA gav sidste år en millionbevilling til at opkvalificere laboratoriets måleudstyr. Også selve laboratoriebygningen udbygges og renoveres.

Elektroteknologi Elektromagnetisme Antenner Rumforskning Satelitter
Prismodtageren Anne Ladegaard Skov flankeret af fra venstre administrende direktør Jofrid Klokkehaug, professor Charlotte Scheutz, rektor, professor Anders Bjarklev og professor Ole Sigmund. De tre sidstnævnte udgør priskomiteen. Foto: Steffen Pedersen
30 MAR

Statoil Prisen til forskning i kunstige muskler

Anne Ladegaard Skov modtager Statoil Prisen 2017 for sin internationalt anerkendte forskning i dielektriske elastomerer.

Elektronik Elektromagnetisme Polymerer
23 NOV

Radiodødt laboratorium får støtte fra rumagentur

Bevilling fra det europæiske rumagentur ESA skal gøre det avancerede lydlaboratorium på DTU Elektro klar til nye opgaver.

Elektroteknologi Elektromagnetisme
27 SEP

Verdenssuccessen TrackMan blev opfundet på 48 timer

Fredrik Tuxen står bag et radarinstrument til måling af golfspilleres slag. Det blev udviklet i samarbejde med studerende på DTU.

Elektroteknologi Elektromagnetisme
Foto: Bjørn Lymann Jespersen
Hold dig opdateret med seneste nyt fra DTU. Dyk ned i aktuelle temaer, tag et kig i DTU’s magasiner, eller se en af vores videoer.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig DTU's nyhedsbrev, og få udvalgte nyheder tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev