Nyt fra DTU

Foto: Mikal Schlosser

Følg DTU på de sociale medier

Så er du altid opdateret på, hvad der sker.
Social-Stream

Mail: presse@dtu.dk

DTU's pressekontakt varetages alle hverdage fra kl. 9 - 16.

Abonner på nyhedsbrev

Tilmeld dig, og få DTU's nyhedsbrev i din indbakke.

Se DTU's nyhedsbrev

DTU's nyhedsbrev

Temaer

Foto: Colourbox
Mød en række bemærkelsesværdige kvindelige forskere og studerende på DTU.
Med ny, avanceret billeddannelse kan vi kigge ind i celler og materialer og iagttage fysiologiske og kemiske processer, mens de sker.
Photo: Shutterstock
Life science-sektoren er en af Danmarks store vækstmotorer. Den er helt afhængig af universiteternes forskning og kandidater.
Foto: Morten Gravesen
Kølerum i Sierra Leone og bedre bade på Roskilde Festival. Læs, hvad livet som studerende på DTU også består af.

Udgivelser

Foto Thomas Hjort Jensen
Kom med indenfor på DTU. Mød de studerende og forskerne, og bliv klogere på den forskning, der kommer ud af DTU.
Jan A. Larsen
Dynamo er DTU's forskningsmagasin, der fortæller, hvordan DTU skaber løsninger på aktuelle, samfundsmæssige udfordringer
Technologist
Det digitale magasin Technologist bringer nyt om teknik, videnskab og innovation fra nogle af Europas førende tekniske universiteter.

Video   Alle

Sustain Summit

Sustain Summit 2018

Kom med årets Sustain Summit 2018 på DTU - konferencen, hvor forskere, industri og organisationer mødes for at udveksle idéer og inspiration til bæredygtige teknologiske løsninger på fremtidens globale udfordringer.

Læs mere og tilmeld dig konferencen