ScienceShow for udskolingens klasser

Tag klassen med på DTU - og få elever med hjem, der synes at naturvidenskab er sjovt!

Hør, se og mærk lyden, når DTU ScienceShow inviterer udskolingens klasser indenfor på DTU.

De studerende i DTU ScienceShow underholder med dansende lydbølger, larmende eksplosioner og stille flammer, og eleverne vil kunne opleve, hvordan elektriske signaler bliver til musik. Derudover kommer de studerende med forklaringer på andre af hverdagens fænomener, så eleverne bliver nysgerrige efter endnu mere. Der er lagt op til et brag af et show, som eleverne sent vil glemme!

Der afholdes i alt fem shows på DTU Lyngby Campus, og der er i alt plads til næsten 200 elever pr. dag. De fem shows finder sted den 24., 25., 26., 29. og 30. april. Alle dage kl. 12.00 - 12.45.

Showet er gratis og henvender sig til elever i 7., 8., 9. og 10 klasse.

Klik her for tilmelding.