DTU's publikationer og medier

DTU udgiver en række publikationer på dansk og engelsk om universitetet.

Nogle af publikationerne udarbejdes hvert år, mens andre er udarbejdet for at dække en specifikt emne.

Publikationerne kan læses som e-pages eller downloades som pdf. Det er også muligt at bestille publikationerne ved at skrive til mgd@adm.dtu.dk

Præsentation af DTU

DTU in profile 2019 (e-publikation, engelsk), tal, fakta og en kort præsentation af DTU.

Strategi 2020 - 2025 (e-publikation, dansk), DTU’s 'Strategi 2020-2025 Teknologi for mennesker.

DTU's politikker (e-publikation, dansk), DTU's politikker for uddannelse, forskning, forskningsbaseret rådgivning og innovation.

DTU som samarbejdspartner (e-publikation, dansk), rammer for aftaler om forskningsprojekter.

Communication policy (pdf, engelsk) og Principles for DTU’s communication (pdf, engelsk).

Information til internationale studerende og ansatte

Study guide 2019/20 (e-publikation, engelsk), brochure på engelsk om DTU's bachelor- og kandidatuddannelser.

BSc in General Engineering (pdf, engelsk), brochure om DTU’s internationale engelsksprogede bacheloruddannelse (BSc programme in General Engineering).

Exchange students (pdf, engelsk), brochure om international udveksling af studerende, som ønsker at studere på DTU.

DTU Summer University (pdf, engelsk), brochure om DTU Summer University i juni, juli og august.

Welcome guide for international employees and PhD students (pdf, engelsk), information til internationale ansatte før og efter deres ankomst til Danmark.

Graduate and Employer Survey for DTU's two-year MSc Eng programme (e-publikation, engelsk), undersøgelse fra 2015 af 3.106 kandidater og 50 ansatte.

Nyhedsbrev fra DTU

Tilmeld dig, og DTU's nyhedsbrev tilsendt en til to gange om ugen.

DTU's nyhedsbrev

Se tidligere nyhedsbreve