Mark Bentley talking

Sådan kan vi undgå at spilde tid og ressourcer gennem forskning

fredag 24 nov 17
|
Bliv klogere på, hvordan vi kan undgå at spilde tid og ressourcer gennem forskning i denne præsentation fra Mark Bentley, Training Director hos AGR TRACS International.

Det er både okay og værdifuldt at fejle. Det vigtige når man fejler er bare at ramme den rigtige timing, i den henseende er det bedst at fejle hurtigt.

Mark Bentley, Training Director hos AGR TRACS International har mange års erfaring fra både den akademiske verden og industrien. I denne præsentation fra dette års DHRTC Teknologi Konference deler han sit syn på, hvordan studier kan gøre en forskel og bidrage til fremskridt og forandring. Samtidig deler han konkrete eksempler på gode studier, som fejlede i praksis, men betød stor læring.

Se hans præsentation “Making progress, achieving change – How do studies make a difference? How can we avoid wasting time and resources?” lige her.

Mark Bentley Presentation

Picture: Brian Nonbo

Mark Bentley, Training Director, AGR TRCS International

Mark har en Ph.d i Geologi fra University of Wales og startede i 1986 hos Shell, først som Petroleum Engineer og efterfølgende som Geoscientist i Stor Britannien, Oman og Holland (Shell Research). I 1998 startede han hos TRACS, nu en del af AGR, en konsulent- og træningsvirksomhed, hvor han nu underviser.

Han har evalueret felter i de fleste af verdens store oliebassiner, publicerer aktivt og giver foredrag inden for områderne, reservoir modelling og usikkerhedshåndtering. Derudover er han også medforfatter af bogen ’Reservoir Model Design’.

Hans interesse i DHRTCs Teknologi Conference tager udgangspunkt i hans erfaring som forsker, hvor han har oplevet både success og nederlag, som er netop det denne præsentation tager udgangspunkt i.


Relaterede Videoer  

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

Vis flere