Ny professor på COM•DTU

fredag 27 jan 06
|
Her først i det nye år er Lars Dittman blevet udnævnt til professor i integration af kommunikationsnetværk. Hans ekspertise omfatter både integration af teknologi og tjenester.  

Den 26. januar blev Lars Dittmann fejret med en reception for familie, kollegaer og samarbejdspartnere. Anledningen var, at han nys er blevet udnævnt til DTUs første professor i integration af kommunikationsnetværk.

 

Lars Dittmann er 43 år og civilingeniør fra 1988. I forlængelse af en Ph.D. i 1994 blev Lars ansvarlig for elektronisk switching og ATM netværk på på Center for Broadband Telecommunications. Siden 1998 har Lars Dittmann været ansat som lektor på COM•DTU, hvor han er områdeleder for DTUs forskning, undervisning og innovation vedrørende netværksteknologi. Hans forskningsområde omfatter trafik og protokol analyse samt design af netværk. Lars Dittmann er på mange fronter (både forskningsmæssigt og administrativt) involveret i flere store europæiske forskningsprojekter, og parallelt hermed underviser han hyppigt på civiloverbygning og Ph.D. kurser. I de senere år har han tillige bistået en række europæiske forskningsråd med råd og vejledning.

 

 /-/media/Institutter/Fotonik/nyheder/arkiv/ld_professor2006/ld_professor2006_web.ashx

Relaterede Videoer  

video thumbnail image

video thumbnail image

Susanne Brix Pedersen

Susanne Brix Pedersen

Vis flere