COM får ny vicedirektør

torsdag 11 aug 05
1. juli 2005 vender Lars-Ulrik Aaen Andersen tilbage til DTU og 3. kvadrat, hvor han skal være med til at styrke COM´s innovative potentiale. Med valget

af Lars-Ulrik Aaen Andersen har COM valgt en mand, der har næsten 13 års erfaring inden for telekommunikationsbranchen.

Lars-Ulrik er uddannet fysiker fra Aarhus Universitet, hvor han i 1990 fuldførte et Ph.d. projekt. Efterfølgende arbejdede han en tid med

tyndfilms-interferens filtre for Ferroperm A/S i Vedbæk. Lars-Ulrik er en gammel kending af DTU, idet han i årene 1992-1997 på Mikroelektronik Centret(MIC)var ansvarlig for udviklingen af processer til fremstilling af planare glasbølgeledere i samarbejde med EMI, NKT, Danfoss og Brüel& Kjær. I januar 1997 forlod Lars-Ulrik MIC til fordel for det nystartede IONAS A/S, som siden hen blev til NKT Integration. I NKT Integration var han teknisk chef med ansvar for forsknings- og udviklingsaktiviteter, EU-projekter, IP og samarbejdet med universiteter. Siden NKT Integration i december 2004 lukkede har Lars-Ulrik arbejdet i udviklingsafdelingen hos Sonion MEMS i Roskilde.