Økobilen 2016

DTU Mekanik

Læs mere om Shell eco-marathon

DTU Roadrunners hjemmeside

Netop nu arbejder teamet af studerende, DTU Roadrunners, intensivt på at få de sidste detaljer på plads i årets to økobiler, Innovator og Dynamo. Bilerne bliver præsenteret officielt her på DTU på mandag kl. 11.00. HKH. Prins Joachim gæster arrangementet, og både rektor Anders Bjarklev og koncerndirektør for innovation og entreprenørskab Marianne Thellersen fra DTU byder velkommen, sammen med projektleder Jesper Schramm og institutdirektør Hans Nørgaard Hansen fra DTU Mekanik.

Som noget helt særligt, så deltager DTU Roadrunners i år i Shell Eco-marathon med to biler, og ikke bare en. Ved siden af årets aktuelle model af Dynamo-bilen som kører i Urban Concept-klassen, så deltager holdet også med Innovator, en model som deltager i prototype-klassen.

Præsentationen af bilerne foregår på Produktionstorvet ved DTU Mekanik, mandag d. 13. juni. Arrangementet starter kl. 11.00 præcis.

Økobilen 2016