Forskningens Døgn i Kommunikationens Hus

fredag 28 apr 06
|

Kig forbi Post & Tele Museum i løbet af Forskningens døgn d. 5. maj. Her vil du kunne møde forskere fra COM·DTU, der fortæller om deres forskning og mulige løsninger på fremtidens kommunikationsproblemer.

Hvad skal der til for at vi kan kommunikere 100% sikkert elektronisk via internettet med banken, skattemyndig­hederne og lægen? Vidste du at væksten i trafikken på internettet ikke bare kan forsætte, uden at de bagvedliggende teknologier også videreudvikles? Hør også om den næste store mobildille – tv på mobiltelefonen.

 

Videnskabsminister Helge Sander står bag initiativet Forskningens Døgn, der er en årlig landsdækkende begivenhed.  I den anledning har museet indledt et samarbejde med Institut for Kommunikation, Optik og Materialer, COM·DTU.

Forskningens døgn er et initiativ rettet mod hele den danske befolkning, derfor er alle med interesse for teknologi og videnskab velkomne til at lægge vejen forbi Post & Tele Museum. Døgnet skydes i gang fredag den 5. maj kl. 12.00 og varer til lørdag den 6. maj kl. 12.00.

 

Foredrag á 25 min

 

kl. 13 og 15
Telefoni med lysets hastighed

 

kl. 13.40 og 15.40
Fortrolig kommunikation med kvanteinformation og nanoteknologi

 

kl. 14.20 og 16.20
Digital TV på mobiltelefonen (afholdes på engelsk)

 

 

Læs mere om hvert enkelt foredrag her

 

 

Sted

Købmagergade 37, 1150 København K, mødelokalet på 3. sal. Det er gratis at deltage i foredraget. Adgang til museet er ikke inkluderet.

 

 

 

For yderligere oplysninger: Kontakt informationschef Liv Skovholm Nielsen .

Relaterede Videoer  

video thumbnail image

video thumbnail image

Susanne Brix Pedersen

Susanne Brix Pedersen

Vis flere