Join us for the workshop: “Manufacturing Green Fuels from Renewable Energy”

Deltag i workshoppen “Manufacturing Green Fuels from Renewable Energy”

torsdag 12 feb 15

Institut for Energikonvertering og -lagring, DTU, inviterer hermed til workshoppen “Manufacturing Green Fuels from Renewable Energy”.

Institut for Energikonvertering og lagring (DTU Energi) på Danmarks Tekniske Universitet inviterer hermed alle interesserede forskere, ph.d.studerende og professionelle indenfor brancherne vedvarende energi og grønne miljøbrændstoffer over hele verden til workshoppen “Manufacturing Green Fuels from Renewable Energy”.

Workshoppen finder sted 14-16 April, 2015, hos DTU Energi, DTU Risø Campus, Roskilde, Danmark.

Emner: Workshoppen inkluderer emner indenfor bæredygtige ressourcemanagement af CO2, CO2-opsamling, højtemperaturelektrolyse, og CO2-reduktion på nanoskala. Formålet er at sætte fokus på centrale problemstillinger for at opnå 100% vedvarende energisystemer i fremtiden.

Koncept: Workshoppen vil bl.a. byde på oplæg fra følgende inviterede talere J. Bae (KAIST), K. Lackner (Arizona State University), J. Nørskov (Stanford University), A. Park (Columbia University), M.-F. Han (Tsinghua University), N. Cal (Tsinghua University), A. Steinfeld (ETH) – foruden poster sessions, panel diskussioner og informelle netværksdannelse

Vigtige datoer:

• Tilmelding er startet og lukker 30. Marts
  • Indlevering af abstrakts til posters er startet og lukker 14. Marts
  • Workshop: 14-16 April, 2015

For mere information,se program og sign-up her: http://tilmeld.events/mgfworkshop

Contact: Greenfuels@dtu.dk