Foto: Sabina Askholm Larsen, DTU

PaperPavilion genopføres på DTU

onsdag 12 sep 18
|

Kontakt

Christian Neyra Rønne
Lektor
DTU Byg
45 25 18 24
Studenterprojektet PaperPavilion er rykket ind på DTU. I den næste måneds tid skal pavillonen, der oprindelig blev udviklet til Roskilde Festival, testes i det danske efterårsvejr.

Tidligere på året dannede den helt særlige pavillon PaperPavilion rammen om DTU’s tilstedeværelse på Roskilde Festival. Det oprindelige mål med PaperPavilion var at skabe en konstruktion, der afspejler de værdier, som DTU og Roskilde Festival har til fælles – at nedbryde faste rammer og gennem fri leg komme et nyt sted hen.

Pavillonen er designet til at kunne sættes op og tages ned på relativt kort tid uden brug af værktøj, og nu kan pavillonen besøges på DTU i Lyngby, hvor den er blevet genopført på Kemitorvet. 
Siden Roskilde Festival er pavillonen vokset med en etage, så på sin vis var det en ny premiere, de fremmødte til receptionen for opførelsen af pavillonen på DTU kunne opleve en regnvåd onsdag i september. 

Pavillonen består af ca. to meter lange paprør lakeret med vandbaseret lak og specialfremstillede plastiksammenføjninger. På årets Roskilde Festival bragede solen ned, mens forudsætningerne er noget anderledes i det danske efterårsvejr. Derfor er et af formålene med genopførelsen af PaperPavilion at teste, hvor meget lak der skal på paprørene, så de er beskyttede nok til klare nogle andre vejrforhold.

PaperPavilion er designet og opført af de fem DTU-studerende Charlie Bo Bøjsen Møller, Stephan Paul Sander, Kittiyaphong Nagulrum, Mats Hersoug Solheim og Signe Rydberg. Oprindelig blev pavillonen lavet på kurset 11900 Bygningskomponentdesign.

”PaperPavilion var et fint vartegn for DTU på Roskilde Festival, og pavillonen er et eksempel på et på alle møder forbilledligt undervisningsforløb,” sagde kursusansvarlig Christian Rønne til receptionen for genopførelsen af PaperPavilion på DTU.

Opførelsen af PaperPavilion er støttet af Boligfonden Kuben og Fogs Fond.

 

Besøg PaperPavilion

PaperPavilion kan besøges på Kemitorvet på DTU’s campus i Lyngby. Den præcise placering er markeret på kortet herunder.

Kort over DTU's campus i Lyngby 

 

Relaterede Videoer  

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

Vis flere