3D

Servicesamarbejde med transportfirmaet 3D Logistik

fredag 22 jun 18
|
Center for Diagnostik DTU har indgået et nyt og spændende servicesamarbejde med transportfirmaet 3D Logistik, hvor pakker bl.a. bliver hentet direkte på aftalt adresse.

Så er det lykkedes!

Det har længe været et ønske for Center for Diagnostik DTU,at indgå en aftale med et dansk transportfirma om at få leveret prøver indsendt fra vores kunder på en mere optimal og kundevenlig måde, end det hidtil har været muligt. Det har samtidig været et udtrykt ønske fra dyrlæger og øvrige kunder, at vi tog udfordringen op omkring dette og tilbød et produkt, der udover det diagnostiske laboratoriearbejde også inkluderede en logistikdel.Efter grundig afsøgning af markedet kan vi nu med glæde informere om, at vi har fundet en transportpartner i 3D Logistik til denne opgave, da de ikke mindst er registret under biproduktforordningen dvs. må håndtere emballerede blodprøver, småprøver og smådyrskadavere.   

Hvad har problemet været?

Gennem flere år har vi oplevet store forsinkelser på indlevering af pakker og breve til vores laboratorium, og oftere og oftere at pakker forsvinder til stor gene for alle parter.

Hvad tilbydes nu?

Henter direkte ved din dør
Som en ekstra service til vores kunder er der truffet aftale om, at alle prøver afhentes hos dyrlæge eller aftalt adresse - dog aldrig hos besætningen for at undgå smitte - og at dette sker inden for et aftalt tidsinterval.

Pålidelighed og sikkerhed til fornuftige priser
Ved samarbejdet mellem Center for Diagnostik DTU og 3D Logistik vil vores kunder i fremtiden få en målrettet logistikservice fra A-B. Denne indeholder personlig onlinebooking, track and trace funktion, fornuftige priser og ikke mindst garanti for sikker og rettidig pakkelevering. 

Vi forventer, at denne aftale, der er indgået, vil være banebrydende i fremtidssikringen af leveringssikkerheden for det nye Center for Diagnostik DTU. Vi glæder os meget til, at vores kunder kommer til at opleve den professionalisme og entusiasme i samarbejdet, som vi har mærket.

Hvordan kommer jeg i gang ?

For at gøre det nemt at benytte sig af servicen, kan I sende en mail eller skrive jeres telefon nr. til kontaktpersonerne fra 3D. Så tager 3D Logistik kontakt om specifikke informationer, de har brug for, for at oprette jer i deres online-booking system

Du skal blot, når onlinebookingen er foretaget, pakke prøverne sammen med indsendelsesblanketten forsvarligt i egnet transportmateriale, så der ikke er noget der siver eller lugter, stille pakken på et i forvejen aftalt sted - så sørger 3D Logistik for resten. Du bliver kontaktet, hvis der opstår uforudsete problemer undervejs, og du kan hele tiden følge prøven på dens vej til os.

Overblik over de 3 transportordningener (grøn, gul og rød) herunder. 

For uddybende materiale og priser kontakt 3D Logistik (kontaktinformation længere nede).

 

 

Kontaktoplysninger 3D Logostik 

- for oprettelse og support 

Henriette Hahn Bøgh
Kundesupport
Direkte tel. 7696 7069
Mobil tel. 2727 3013
Mail: hhb@3dlogistik.dk

Tinna Arienkiel
Kunde & Marketing Manager
Direkte tel. 7696 7061
Mobil tel. 2727 3001
Mail: tar@3dlogistik.dk

www.3dlogistik.dk

Kontaktoplysninger Center for Diagnostik DTU 

- for øvrige henvendelser 

Rosa Ramskov Føge Jensen
Kommunikationsmedarbejder
Mobil tel. 9651 1680
Mail: rosje@vet.dtu.dk

Aftalen med 3D Logistik er en service til vores kunder, og dermed ikke forpligtende

Læs mere om transportordningen

 

 

Relaterede Videoer  

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

video thumbnail image

Vis flere