Nye versioner af indsendelsesblanketter

fredag 22 jun 18
|

Kontakt

Lars Ole Andresen
Chefkonsulent
DTU Sundhedsteknologi
40 99 84 30

Alle vores Indsendelsesblanketter er blevet opdaterede, så de afspejler det ændrede udbud af diagnostiske analyser og undersøgeler.

Ifm. de nylige ændringer i udbuddet af diagnostiske analyser og priser hos Center for Diagnostik DTU, er alle indsendelsesblanketter blevet gennemgået tilsvarende. Vi opfordrer derfor til, at man benytter de seneste versioner, dels for at undgå forkert bestilte analyser, og dels for at give et klart billede af vores udbud.   

Indsendelsesblanketter findes på vores hjemmeside her
OBS: Det er pt. nødvendigt at benytte Microsoft Internet Explorer, når indsendelsesblanketterne skal åbnes. 

Emballering
Ved indsendelse af prøver til Center for Diagnostik DTU anbefales, at anvisningerne for korrekt emballering og forsendelse følges. Læs mere om anvisningerne på vores hjemmeside her.

Laboratoriesvar pr. e-mail 
Alle kunder opfordres i øvrigt til at tilmelde sig laboratoriesvar på e-mail, for at undgå gebyr (45 kr.) for brevsvar. Tilmeldingsblanket findes på vores hjemmeside her.

Online adgang til laboratoriesystemet 
Med online adgang til vores laboratoriesystem har man mulighed for at finde oplysninger om såvel igangværende som afsluttede sager via en log-in beskyttet side. For igangværende sager er det muligt at se resultaterne, efterhånden som undersøgelserne bliver godkendt af laboratoriet. For alle sager er det desuden muligt at hente laboratoriesvar og fakturaer i PDF-format. 

Som hovedregel vil man kunne finde sin sag i systemet dagen efter, at prøvematerialet er modtaget. 

Online adgang til laboratoriesystemet kræver brugernavn og adgangskode, som rekvireres hos os. Yderligere oplysninger findes på vores hjemmeside her

Relaterede Videoer  

video thumbnail image

Stillbillede fra animation om DTU Fødevareinstituttets arbejde med risikovurderinger.

video thumbnail image

video thumbnail image

Vis flere