Ongun Berk Kazanci (i midten) får overrakt Young Scientist Award. Foto: Michael Boesen.

Ung forsker hædret for enestående resultater inden for energieffektivisering og indeklima

onsdag 03 maj 17
|
af Sabina Askholm Larsen

Kontakt

Ongun Berk Kazanci
Adjunkt
DTU Byg
45 25 40 16
Postdoc Ongun Berk Kazanci fra DTU Byg er blevet tildelt REHVA Young Scientist Award. Prisen uddeles på baggrund af enestående forskningsarbejde inden for områderne opvarmning, ventilation og klimaanlæg.

Den 5. april fik Ongun Berk Kazanci, der er ansat som postdoc på DTU Byg, overrakt REHVA Young Scientist Award.

REHVA er et akronym for Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioning Associations, som hvert år uddeler op til tre Young Scientist Awards. I år var Ongun Berk Kazanci den eneste modtager af prisen, som blev uddelt i forbindelse med DANVAK Dagen 2017 – den årlige konference for de danske medlemmer af REHVA, der er organiseret i DANVAK.

Young Scientist Award bliver uddelt til forskere under 35 på baggrund af enestående forskning på områder, der dækker REHVA’s kompetencer. Forskningsresultaterne kan være formidlet gennem et speciale, en afhandling eller andre publikationer af samme betydning.

Prisen er givet til netop Ongun Berk Kazanci som en anerkendelse af hans ”enestående forskningspræstationer og for hans bidrag til at forbedre energieffektiviseringen og samtidig sikre et sundt indeklima i bygninger.”

”At modtage Young Scientist Award er en vigtig anerkendelse af mit forskningsområde: Hvordan man forbedrer energieffektiviteten og samtidig sikrer et sundt indeklima. Jeg er meget glad og beæret over at modtage prisen og ser frem til at fortsætte min forskning inden for området,” siger Ongun Berk Kazanci.