Læs eller bestil DTU's studiekatalog her.
Alle uddannelsesretninger alfabetisk
Som erhvervsorienteret universitet er målet at levere forskning på et højt internationalt niveau, der tager udgangspunkt i teori- og modelopbygning og empiri.
DTU samarbejder med erhvervsliv og myndigheder om innovative løsninger, der opstår i krydsfeltet mellem teknisk videnskab og kreativitet, teori og praksis, universitet og samfund.
DTU udvikler campus til glæde for studerende og forskningen.
Læs om byggeprojekterne
Startdato
Slutdato
DTU ansætter den internationalt anerkendte Roberto Flore til at stå i spidsen for DTU Skylabs kommende Foodlab.
Den første danske undersøgelse af mikroplastik i maverne på torsk og sild fra Østersøen og Nordsøen fandt plastik i næsten...
Årsmødet bliver afholdt fra den 16.-18. marts 2016 i Helsingør. DTU Veterinærinstituttet arrangerer årsmødet sammen med Kø...
Det er en oplagt mulighed at koble fødevarer med sensorer og it, der dokumenterer kvalitet og oprindelse. Sådan lyder budskabet til dansk fødevareindustri...
Da en ung forskergruppe med et par patenter under armen blev sat sammen med en erfaren entreprenør, gik det stærkt. Sammen er de nu med virksomheden Specshell...
Hygiejnisk design af lokaler og bygninger giver optimale hygiejniske forhold. Men branchen er udfordret af, at rengøring typisk er udliciteret. DTU Center for Hygiejnisk...
Ikke-enzymatiske modifikationer af proteiner påvirker deres funktion og struktur. Sådanne modifikationer i fødevarer har konsekvenser for fødevarens...
Nationalt IngrediensCenter, NIC, skal medvirke til at skabe ny vækst i ingredienser til fødevarer. Bag NIC står en række virksomheder, universiteter...
Et stærkt samarbejde indenfor ingrediensområdet har til formål at styrke området og synliggøre alle de initiativer, der allerede er i gang...
Biprodukter fra lakseproduktion indeholder bioaktive peptider som blandt andet vil kunne have en positiv effekt på forhøjet blodtryk, type-2 diabetes og oxidativt...
En række fremtrædende internationale forskere blandt andet fra DTU Fødevareinstituttet opfordrer til kun at bruge fluorerede stoffer, hvor de er absolut...
DTU Fødevareinstituttet inviterer til seminar om produktion af fremtidens fødevarer med fokus på, hvordan hygiejnisk design, sensorisk kvalitet, nye...
inSPIRe og Innovationsfondens programkomite for sundhed, fødevarer og velfærd inviterer til konference om, hvordan kvalitetsfødevarer kan produceres...
TRiMiCri er et nyt sofwareredskab til fastsættelse og evaluering af risikobaserede mikrobiologiske kriterier for campylobacter i kyllingekød. Softwaren er...
Mange steder i en produktionsproces kan det gå galt med rengøringen. DTU Center for Hygiejnisk Design, som er placeret i DTU Fødevareinstituttet, tester...
DTU og Kinas nationale center for risikovurdering af fødevarer har indgået en samarbejdsaftale, som vil styrke Danmark og Kinas videnskabelige samarbejde om...
Kvantitative metoder til vurdering af fødevarer og estimering af sygdomsbyrde er væsentlige for at forstå den samlede effekt af skadelige og gavnlige...
Fødevarer er enten mærket med ’Mindst holdbar til’ eller ’Sidste anvendelsesdato’. Det er producentens ansvar at mærke fø...
Kom til seminar på DTU Center for Hygiejnisk Design og hør om nødvendigheden af hygiejnisk design. Afdelingschef Henning Høgh Jensen fra DTU...
Kom til temadag på DTU Fødevareinstituttet og hør om prædiktiv mikrobiologi og få konkrete eksempler på, hvordan den kan anvendes...