Åbent Hus

Kom til Åbent Hus på DTU den 5. marts 2020 kl. 12-20
Til Åbent Hus kan du få svar på alle dine spørgsmål og snuse til studiemiljøet. Du kan bl.a. møde studerende og undervisere, høre oplæg og tage på rundvisning.

Mød studerende og undervisere
Besøg uddannelserne på deres stande, og mød studerende og undervisere, der står klar til at fortælle om uddannelserne og svare på alle dine spørgsmål. På standene kan du også se eksempler på, hvad de studerende arbejder med under studiet.

Rundvisninger med uddannelser
Tag på rundvisning med en uddannelse, du er særligt interesseret i. Det er en god mulighed for at se de omgivelser, der kan blive en stor del af din dagligdag, samtidig med at du får mere at vide om uddannelsen.

Oplæg om studieliv og jobmuligheder
Hør DTU’s studievejledere fortælle om, hvordan det er at læse på DTU, og hvordan uddannelserne er bygget op. Hør også unge, færdiguddannede ingeniører fortælle om, hvad de arbejder med i dag.

Og meget mere
Du kan også tage på rundvisning til et kollegium eller høre mere om alle de projekter og konkurrencer, du kan deltage i under din uddannelse på DTU. Du kan fx se nogle af de ingeniørløsninger, vores studerende har lavet til Roskilde Festival og finde ud af, hvordan du kan komme med.

DTU Compute deltager med bacheloruddannelserne Kunstig Intelligens og Data, Matematik og Teknologi, og Softwareteknologi, samt diplomingeniør-uddannelserne IT og Økonomi, Softwareteknologi, og IT-elektronik.

Se hele programmet på aabenthus.dtu.dk fra 1. februar.

Tidspunkt

tor 05 mar 20
12:00 - 20:00

Arrangør

DTU

Hvor

DTU Lyngby Campus, Anker Engelunds Vej 1, bygning 101, 2800 Kgs. Lyngby