Jens Adler-Nissen

Jens Adler-Nissen

Emeritus

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Danmarks Tekniske Universitet

Søltofts Plads

Bygning 227, rum 140

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.
Mobil
Fax 45 93 96 00
E-mail jadn@food.dtu.dk
ORCID 0000-0002-6796-0570
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
Aktiviteter
CV
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2014
02 MAJ

God fødevarehygiejne starter ved designet

Et nyt center for hygiejnisk design tester, forsker og underviser i hygiejnisk design for udstyrsproducenter i bio- og fødevareindustrien.

Fødevaresikkerhed Fødevareproduktion Fødevarekvalitet Fødevarer, fisk og landbrug
2013
09 DEC

Mindre kød på bordet er vigtigere end økologi

Hvis man spiser mindre kød og flere grøntsager, skåner man miljøet mere, end hvis man spiser økologiske fødevarer. Det viser en rapport fra Københavns Universitet og DTU Fødevareinstituttet, som skal bidrage til at nuancere forbrugernes viden om miljøpåvirkningen ved øget import og eksport af økologiske fødevarer.

Ernæring og kostvaner Sundhed og sygdomme Fødevarer, fisk og landbrug
27 NOV

Testcenter for hygiejnisk design skal styrke dansk industri

Nyt DTU Center for Hygiejnisk Design er klar til at teste og godkende virksomheders udstyr til fødevareproduktion. Et centralt mål er at give fødevareproducenter en væsentlig konkurrencefordel ved samtidigt at mindske udgifterne til rengøring og forbedre fødevaresikkerheden. Centret er placeret i DTU Fødevareinstituttet i samarbejde med...

Fødevareteknologi Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
10 NOV

Invitation til åbning af DTU Center for Hygiejnisk Design

DTU Fødevareinstituttet og Innovationsfabrikken IPU inviterer til åbning af DTU Center for Hygiejnisk Design og reception den 28. november 2013. Centret vil kombinere forskning, uddannelse og rådgivning inden for hygiejnisk design og kan teste og godkende virksomheders udstyr til fødevareproduktion.

Fødevareteknologi Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
06 NOV

Bedre bageprocesser via matematisk modellering

En ny pilotovn er specielt bygget til at efterligne bageprocesserne i bageriindustrien. Ovnen er bygget som del af et ph.d.-projekt i DTU Fødevareinstituttet og giver helt nye muligheder for at optimere bageprocesser og kontrollere produktkvaliteten af kager og brød under bagningen. 

Fødevarekvalitet Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Matematisk modellering
2012
22 MAR

Fødevareforskning på vækstsporet

For at indfri fødevareerhvervets vækstpotentiale er der behov for at styrke samspillet mellem private virksomheder og offentlige videninstitutioner.

Fødevareproduktion Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug
2011
22 SEP

Invitation til seminar: Nanoteknologi og fødevarer

DTU Fødevareinstituttet inviterer til åbent seminar om perspektiver og risici ved nanoteknologi og fødevarer den 6. oktober 2011. Nanoteknologi åbner nye muligheder for at fremstille sundere fødevarer og skabe fødevarer med helt nye funktioner. Fokus på seminaret vil være på muligheder og perspektiver ved nanoteknologi samt potentielle...

Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi
2009
09 SEP

Videnskaben giver smag til industriens mad

Saft og kraft i lækre måltider bliver kogt ned til matematiske modeller, når forskerne fra DTU Fødevareinstituttet udvikler bedre processer og produkter til fødevareindustrien. Videnskaben er med til at sikre, at sund mad tilberedt i stor skala smager som den fra de hjemlige kødgryder.

Fødevarekvalitet Ernæring og kostvaner Fødevareteknologi
0001
Photo: Colourbox.com
01 JAN

$name