Brit Bille Albrektsen

Brit Bille Albrektsen

AC-Fuldmægtig

Afdelingen for Uddannelse og Studerende

Danmarks Tekniske Universitet

Anker Engelunds Vej

Bygning 101, rum 1.133

2800 Kgs. Lyngby

Få tilsendt vCard på e-mail.

DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

06 APR

Membraner baner vejen for en lysere bio-fremtid

Potentialet i biobaserede produkter afhænger stærkt af, hvor attraktive de er set fra et miljømæssigt og økonomisk synspunkt. Nye membranteknologier fra DTU Kemiteknik kan være løsningen på nogle af de store forhindringer, som eksempelvis brændstoffer og lægemidler står overfor.

11 MAR

CO2 skal være en bæredygtig forretning

Det er en særdeles lovende, men foreløbig ineffektiv proces at omdanne CO 2  ​til bæredygtige brændsler og kemikalier, såsom træsprit. DTU Kemiteknik skal finde nye og mere effektive løsninger med syv millioner kroner fra VILLUM FONDEN i ryggen.

19 FEB

Tyg dig ud af din jernmangel

Grovbolle. Kaffe. Og til at klare morgenånden og hindre jernmangel – et stykke tyggegummi? Ny forskning fra DTU Kemiteknik viser interessant potentiale, idet man ved helt simpelt at afslutte morgenmåltidet med et stykke tyggegummi, udover at fixe morgenånden, potentielt kan reducere ens risiko for jernmangel. 

29 JAN

Gør I en særlig indsats for at fremme naturvidenskab og teknologi? Indstil din skole og vind prisen på 100.000 kr.

Hvert år uddeles Hempel-DTU prisen, der er en anerkendelse af gymnasier der gør en ekstra indsats for at engagere deres elever i naturvidenskab og teknik. Prisen overrækkes i forbindelse Unge Forskere konkurrencen til to almene eller tekniske gymnasier - ét øst og ét vest for Storebælt. Præmien består af i alt 100.000 kroner, hvoraf 50...