Anne S. Meyer

Anne S. Meyer

Professor

DTU BIOENGINEERING
Institut for Bioteknologi og Biomedicin

Danmarks Tekniske Universitet

Søltofts Plads

Bygning 224, rum 032

2800 Kgs. Lyngby

Få tilsendt vCard på e-mail.

Publikationer
Projekter
Aktiviteter
Kurser
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2017
16 FEB

Teknologisk Hot or Not

Fem forskere kommer med deres bud på, hvilke teknologier der vil dominere, og hvilke der ville glide ud i glemslen i løbet af 2017.

Informationsteknologi Fysik Miljø og forurening Bioteknologi og biokemi
2016
13 DEC

Flere og bedre ingredienser til krævende forbrugere

Nye grupper af købedygtige forbrugere øger behovet for bæredygtige og klimavenlige ingredienser, der gør maden bedre og mere holdbar. Forskning, uddannelse og innovation skal støtte dansk eksportsucces. Samlet set står danske virksomheder for 14 procent af verdensmarkedet for ingredienser.

Fødevarer, fisk og landbrug
19 FEB

Tyg dig ud af din jernmangel

Grovbolle. Kaffe. Og til at klare morgenånden og hindre jernmangel – et stykke tyggegummi? Ny forskning fra DTU Kemiteknik viser interessant potentiale, idet man ved helt simpelt at afslutte morgenmåltidet med et stykke tyggegummi, udover at fixe morgenånden, potentielt kan reducere ens risiko for jernmangel. 

2015
14 APR

Tang skal skabe vækst i Ghana

DTU samarbejder med universiteter i Ghana om at udnytte tang fra Atlanterhavet til at skabe økonomisk vækst.

Fødevarer, fisk og landbrug Kemi
2013
13 SEP

I front med raffinerede kartofler

Virksomheden KMC – tidligere Kartoffelmelcentralen – er frontløber inden for bioraffinering, hvor man udnytter den organiske råvare fuldt ud til at fremstille en række avancerede produkter.

Organisk kemi Fødevarekvalitet Sundhedsfremmende stoffer
2012
03 MAR

Teknologiske kostfibre

Kartoffel- og roerester, der ellers ville ende som dyre foder, kan omdannes til sunde kostfibre ved hjælp af en ny enzymteknologi. Virksomheder øjner muligheder for at benytte teknologien til funktionelle fødevarer.

Fødevareproduktion Enzymer og proteiner Fødevarer, fisk og landbrug