Anette Bysted

Anette Bysted

Seniorforsker, Kvalitetschef

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Forskningsgruppen for Bioaktive Stoffer – Analyse og Anvendelse

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 204, rum 114

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
Aktiviteter
Kurser
CV
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2014
02 JUN

Fortsat få transfedtsyrer i danskernes mad

Langt de fleste fødevarer, der sælges på det danske marked, indeholder fortsat fedt med intet eller lavt indhold af transfedtsyrer. Det viser en ny analyse, DTU Fødevareinstituttet har foretaget sammen med Fødevarestyrelsen. Indholdet af transfedtsyrer er på det laveste niveau siden en øvre grænse for industrielt producerede transfedtsyrer...

Fødevaresikkerhed Ernæring og kostvaner Fødevarer, fisk og landbrug
2011
11 JAN

Danske fødevarer har lavest indhold af transfedtsyrer

Hovedparten af fødevarerne på det danske marked har et lavere indhold af transfedtsyrer end tidligere, og der er færre dansk producerede fødevarer med et højt indhold af transfedtsyrer sammenlignet med udenlandske fødevarer. Det viser en ny undersøgelse fra Fødevarestyrelsen og DTU Fødevareinstituttet.

Ernæring og kostvaner Fødevaresikkerhed