Karin Kristiane Nørby

Karin Kristiane Nørby

Specialkonsulent

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Afdelingen for Risikovurdering og Ernæring
Gruppen for Kemisk Risikovurdering og GMO

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 201, rum 027

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.
Mobil
Fax 35 88 70 01
E-mail kkno@food.dtu.dk
ORCID 0000-0002-7780-5398
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Aktiviteter
CV
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2012
01 NOV

Dansk fingeraftryk i EU positivliste over aromastoffer

EU-kommissionen vedtog den 1. oktober 2012 en positivliste for tusindvis af aromastoffer. Bagved ligger et stort og mangeårigt arbejde udført i DTU Fødevareinstituttet, som dermed har en afgørende finger med i spillet om at sikre, at de aromastoffer, der er tilsat vores mad, ikke er sundhedsskadelige.

Fødevaresikkerhed
2010
02 DEC

Dansk fingeraftryk på EU-risikovurderinger af aromastoffer

Den Europæiske Fødevaresikkerheds Autoritet, EFSA, har afsluttet første etape af en omfattende række risikovurderinger af sikkerheden ved de mere end 2.000 aromastoffer, der i øjeblikket bliver anvendt i EU. På baggrund af EFSAs arbejde vil EU-Kommissionen fastsætte, hvilke aromastoffer der fortsat kan anvendes i EU. DTU Fødevareinstituttet...

Fødevaresikkerhed