Line Reeh

Line Reeh

Chefkonsulent, Kommunikation & Innovation

DTU DIPLOM
Center for Diplomingeniøruddannelse

Danmarks Tekniske Universitet

Lautrupvang

Bygning Ballerup, rum D2.44

2750 Ballerup

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2016
30 MAJ

Livet under vandoverfladen på Naturmødet

Den 26.-28. maj 2016 deltog DTU i Naturmødet i Hirtshals. Med oplæg og debatter på mødets store scener - og med Åbent Skib på DTU's store havforskningsskib, Dana.

Havforskning
19 MAJ

Mød DTU på Naturmødet i Hirtshals 26.-28. maj 2016

Få en snak med DTU Aquas forskere, når de deltager i debatter om havets ressourcer, og kom ombord på Danmarks største havforskningsskib i forbindelse med Naturmødet i Hirtshals. 

2015
24 APR

Mange oplevede Dana

Glade og nysgerrige nordjyder fik et kik ind i havforskningens spændende verden, da DTU's store forskningsskib inviterede offentligheden indenfor. Det skete i anledning af Forskningens Døgn i Hirtshals.

Havforskning Fiskeri og fiskebestande
2014
04 JUL

Se film om Dansk Åleekspedition 2014

Der er garanteret høj nørdfaktor, skumsprøjt og ålelarver i filmen om DTU's havforskningsskibs Danas ekspedition til Sargassohavet i marts og april 2014. Filmen, der varer 13 minutter, kan nu ses online.

15 MAJ

Hvordan gøres økologiske ørreder mere robuste?

Et nyt projekt med DTU Aqua og DTU Veterinærinstituttet skal belyse, hvordan ørredyngel kan gøres mere robust overfor sygdomme. Projektet vil forbedre ynglens sundhed og vækst, hvilket vil gavne erhvervet og miljøet.

Havforskning Bakterier og mikroorganismer Hav- og dambrug Fisk og skaldyr
17 MAR

Ålen - Et overblik

Samtidigt med at forskerne på Dansk Åleekspedition 2014 sætter net ud i Sargassohavet, giver vi hér i en artikel fra Aktuel Naturvidenskab et samlet overblik over, hvad vi ved, og især ikke ved, om den truede ål.

Havforskning Hav- og dambrug Fiskeri og fiskebestande Fisk og skaldyr
28 FEB

Dansk åleekspedition sætter kurs mod Sargassohavet

Danmarks største havforskningsskib, Dana, sejler fredag den 28. februar 2014 kl. 12 fra Hirtshals med kurs mod Sargassohavet ud for Floridas kyst. Her skal danske forskere undersøge, hvilken rolle klimabetingede ændringer i ålens gydeområder spiller for ålens voldsomme tilbagegang i Europa. Ekspeditionen varer to måneder.

Havforskning