Irini Angelidaki

Irini Angelidaki

Professor

DTU MILJØ
Institut for Vand og Miljøteknologi

Danmarks Tekniske Universitet

Bygning 115, rum 051

Tlf.
Mobil
Fax 45 93 28 50
E-mail iria@env.dtu.dk
ORCID 0000-0002-6357-578X

Få tilsendt vCard på e-mail.

Profil
Publikationer
Projekter
Aktiviteter
Kurser
CV
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2019
02 APR

Københavnernes bioaffald kan blive til bøffer

Nyt projekt vil udvikle teknologi til at udvinde protein fra organisk affald, som efterfølgende kan anvendes som tilskud til mennesker eller i foder til husdyr.

Fødevareproduktion
2018
19 DEC

Biogasteknologien skal producere fremtidens grønne råstof

DTU skal bidrage til at udvikle en mere rentabel måde at producere biogas. Det åbner op for produktion af biobrændstoffer til lastbiler og fly.

29 OKT

Two DTU ENV master students nominated for the prestigious Veolia Trophées Performance Award

Jie Deng supervised by Henrik Rasmus Andersen, Barth F. Smets & Elena Torresi and Arnaud Jéglot supervised by Irini Angelidaki, Ioannis Fotidis, Miao Yan & Hailin Tian

09 OKT

Two DTU ENV master students nominated for the prestigious Veolia Trophées Performance Award

Jie Deng supervised by Henrik Rasmus Andersen, Barth F. Smets & Elena Torresi and Arnaud Jéglot supervised by Irini Angelidaki, Ioannis Fotidis, Miao Yan & Hailin Tian

16 MAJ

Ny teknologi til opgradering af biogas giver flere miljøfordele

Forskere på DTU har udviklet en ny metode, der binder CO2 fra biogas sammen med sukker i spildevand. Det resulterer både i en opgradering af biogassen til methan, der kan anvendes som bilbrændstof og i en samtidig produktion af bio-ravsyre, der bl.a. anvendes til bioplastik.

2017
05 OKT

Grundfos prisen til verdens førende forsker i at omdanne affald til bioenergi

Professor Irini Angelidaki modtager årets Grundfospris på baggrund af sin mangeårige forskning i at anvende mikroorganismer til energi og andre produkter.

Bioteknologi og biokemi Energi Miljø og forurening
02 MAJ

Ny metode til vandrensning vil revolutionere markedet

Forskere på DTU Miljø har udviklet en ny metode til rensning af vand, der vil betyde en kraftig reduktion af udgifterne for  medicinalvirksomheder, svømmehaller og andre med behov for at få fjernet giftige stoffer fra vand.

28 FEB

2017 JAPAN–DENMARK: WORKSHOP ON BIOMASS RESEARCH

Japan-Denmark Workshop on Biomass research March the 8th – 9th 2017 At Technical University of Denmark, 2800 Kgs. Lyngby, Denmark

08 FEB

Environmental electrochemistry in next generation

I denne video præsenterer postdoc Yifeng Zhang ny forskning på emnet mikrobiel elektro-kemi, der bliver udført på DTU Miljø.

2016
01 DEC

Bedre energiforsyning i verdens mindst udviklede områder

Udviklingslande kan øge energiforsyningen i deres landområder ved at udnytte restprodukter fra landbrugets afgrøder og spildevand. DTU Miljø har bidraget til at udvikle relevant teknologi, der både forbedrer befolkningens sundhed og øger adgangen til opvarmning og energi til madlavning.

2015
2012
20 JUL

DTU Studerende omdanner køkkenaffald til biogas på Roskilde Festival

Studerende fra DTU Miljø præsenterede konceptet i at bruge landbrugs- og køkkenaffald til at producere CO2-neutral energi på Roskilde Festival 2012, med stor interesse for publikum og presse.

Miljø og forurening
2011
06 APR

Forsker i biogas modtager Brinchs legat

Biogas-forsker: Irini Angelidakis modtog legatet for at have udviklet en proces, der forventes at øge energiudbyttet med 15-20 %.

Bioenergi Miljø og forurening Luftforurening