Lissi Holm

Lissi Holm

Administrativ koordinator

DTU FØDEVAREINSTITUTTET
DTU Fødevareinstituttet

Danmarks Tekniske Universitet

Søltofts Plads

Bygning 222, rum 006b

2800 Kgs. Lyngby

Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

Publikationer
Projekter
DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2019
16 JAN

Test af hygiejnisk design giver højere fødevaresikkerhed

I fem år har DTU Center for Hygiejnisk Design været med til at sikre, at fødevareindustriens udstyr kan rengøres på en måde, der understøtter Danmarks meget høje fødevaresikkerhed.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
2017
09 JAN

Seminar om hygiejnisk design med fokus på rustfrit stål

Kom og hør, hvordan den rigtige brug af rustfrit stål kan bruges til at holde mikroorganismer og andre urenheder ude at fødevareprodukter på et gratis eftermiddagsseminar den 25. januar 2017. Seminaret holdes af DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet.

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
2015
25 SEP

Videregående kursus i hygiejnisk design

Godt implementeret og anvendt hygiejnisk design kan give medicinal- og fødevareindustrien mindre nedetid, vedligeholdelse og rengøring samt resultere i både besparelser og optimal produktsikkerhed. Få mere viden om hygiejnisk design af udstyr og processer på et videregående kursus på DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi
01 SEP

Kursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

Invester i de rigtige maskiner og det rigtige udstyr. Kom og hør om, hvordan designere, konstruktører, indkøbere og brugere i fødevareindustrien, den biologiske og farmaceutiske industri og hospitaler kan undgå fejlinvesteringer og sikre optimal rengøring. Kurset holdes af DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet den...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi
08 APR

Kursus i hygiejnisk design med fokus på fødevareproduktion

Invester i de rigtige maskiner og det rigtige udstyr. Kom og hør om, hvordan designere, konstruktører, indkøbere, industrikøkkener og ansatte i fødevareindustrien samt den biologiske og farmaceutiske industri kan undgå fejlinvesteringer og sikre den optimale rengøring. Kurset holdes af DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet...

Fødevareproduktion Fødevareteknologi
15 MAR

Kursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr

Invester i de rigtige maskiner og det rigtige udstyr. Kom og hør om, hvordan designere, konstruktører, indkøbere og brugere i fødevareindustrien, den biologiske og farmaceutiske industri og hospitaler kan undgå fejlinvesteringer og sikre optimal rengøring. Kurset holdes af DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet den...

Fødevareproduktion Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug Fødevaresikkerhed
05 MAR

Seminar i inspektion af fødevarer og biotek-processer

Få opdateret din basisviden om, hvad medarbejdere med ansvar for processer i fødevareindustrien skal tage hensyn til, når en proceslinje skal bygges eller rekonstrueres. Deltag i et seminar om inspektion af fødevarer og biotek-processer den 2. og 3. juni 2015, som holdes af DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet.

Fødevareproduktion Fødevareteknologi Fødevaresikkerhed Bioteknologi og biokemi Fødevarer, fisk og landbrug
2014
03 NOV

Hygiejnisk design i fremtiden

Hygiejnisk design af lokaler og bygninger giver optimale hygiejniske forhold. Men branchen er udfordret af, at rengøring typisk er udliciteret. DTU Center for Hygiejnisk Design i DTU Fødevareinstituttet er medarrangør af et seminar i december 2014, som afholdes i et samarbejde med Staalcentrum og IPU. Seminaret sætter fokus på design af...

Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug Fødevarekvalitet
13 JUL

Invitation til grundkursus i hygiejnisk design

Få grundlæggende viden om hygiejnisk design og udnyt den i fremstillingen af udstyr, til at undgå fejlinvesteringer og sikre optimal rengøring. Det er blot en del af det udbytte, designere, konstruktører, købere og brugere af udstyr i fødevareindustrien eller den bioteknologiske og farmaceutiske industri kan få med fra grundkurset i hygiejnisk...

Fødevarer, fisk og landbrug Fødevarekvalitet Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Innovation og produktudvikling
21 MAJ

God fødevarehygiejne starter ved designet

Mange steder i en produktionsproces kan det gå galt med rengøringen. DTU Center for Hygiejnisk Design, som er placeret i DTU Fødevareinstituttet, tester, forsker og underviser i hygiejnisk design for udstyrsproducenter i bio- og fødevareindustrien.

Bioteknologi og biokemi Bakterier og mikroorganismer Fødevarekvalitet Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug
03 APR

Bliv opdateret på hygiejnisk design og energioptimering

DTU Center for Hygiejnisk design inviterer til teknologisk update om, hvordan man kan nedbringe udgifter til procesudstyr, vedligehold, energi og vand og samtidig forbedre fødevaresikkerheden. Arrangementet bliver holdt af IPU og DTU Fødevareinstituttet den 13. maj 2014 på DTU i Lyngby.

Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
2013
10 NOV

Invitation til åbning af DTU Center for Hygiejnisk Design

DTU Fødevareinstituttet og Innovationsfabrikken IPU inviterer til åbning af DTU Center for Hygiejnisk Design og reception den 28. november 2013. Centret vil kombinere forskning, uddannelse og rådgivning inden for hygiejnisk design og kan teste og godkende virksomheders udstyr til fødevareproduktion.

Fødevareteknologi Fødevaresikkerhed Fødevarer, fisk og landbrug Fødevareproduktion
0001
Photo: Colourbox.com
01 JAN

$name

Photo: Colourbox.com
01 JAN

$name

Photo: Colourbox.com
01 JAN

$name