Bernhard Palsson

Bernhard Palsson

CEO

DTU BIOSUSTAIN
Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability

Danmarks Tekniske Universitet

Kemitorvet

Bygning 220, rum 527F

2800 Kgs. Lyngby

Få tilsendt vCard på e-mail.

Nyheder
LoadingText

DTU Nyheder

2017
I dag har DTU Biosustain små bioreaktorer til rådighed, hvor bl.a. temperatur og iltning samt cellernes stofstifte og performance måles nøje. I fremtiden vil større bioreaktorer på 30 liter hjælpe med at modne cellefabrikkerne til industriel produktion. Samtidig skal oprensningen af produktet optimeres. Foto: Anne Lykke / DTU Biosustain
30 JAN

Nyt anlæg skal udvikle cellefabrikker til industrien

Novo Nordisk Fonden har bevilget knap 118 mio. kr. til etablering af et anlæg til gærings- og produktoprensning på DTU Biosustain. Med anlægget bliver det muligt at teste såkaldte cellefabrikker i langt større skala end før, samt at optimere oprensningen og dermed accelerere produktionen af l...

Bioteknologi og biokemi Celler Bakterier og mikroorganismer Fermentering
2016
Inauguration at DTU Biosustain
17 NOV

HKH Prins Joachim var imponeret over DTU Biosustain

Den 17. november klippede Hans Kongelige Højhed Prins Joachim snoren over til en ny bygning på DTU, der huser The Novo Nordisk Foundation Center for Biosustainability – DTU Biosustain. Prinsen var meget interesseret i centrets forskning, og han afslørede endda sin egen biologikarakter fra skoletiden.

2015
Foto: Stamers Kontor
27 APR

Et skridt tættere på et samlet life science-forskningsmiljø

Grundstensnedlæggelse på ny bioteknologisk laboratoriebygning på Lyngby Campus markerer, at DTU realiserer visionen om et samlet life science-forskermiljø i Lyngby.

Bioteknologi og biokemi Bakterier og mikroorganismer Celler Biologiske systemer
2012
09 MAJ

Stor bevilling til forskning i biologiske lægemidler

Novo Nordisk Fonden har netop doneret 280 mio. kr. til DTU til at udvikle nye metoder til fremstilling af biologiske lægemidler.

Miljø og forurening