Erik Hansen

Erik Hansen

Ingeniørassistent

DTU FYSIK
Institut for Fysik

Danmarks Tekniske Universitet

Fysikvej

Bygning 309, rum 022

2800 Kgs. Lyngby

Tlf.
Fax 45 93 16 69
E-mail erik.hansen@fysik.dtu.dk
Hjemmeside

Få tilsendt vCard på e-mail.

DTU nyheder
Loading

DTU Nyheder

2020
Foto Jamie Street/Unsplash
24 APR

Ny app samler data om corona-symptomer

Appen iBreath indsamler data om hoste og andre symptomer på lungesygdom. Med kunstig intelligens vil det kunne udnyttes til automatisk sporing af corona-smitte.

2019
Billede af støbeformen, som fabrikeres ved DTU Nanolab og som er speciel designet til at replikere antireflektive overfladestrukturer til det infrarøde spektrum.
30 SEP

Natsværmerens øjne er det nye sort – i laser

Ved at genskabe mikroskopiske strukturer, som dem der giver natsværmerøjne sine særlige egenskaber, kan der skabes overflader til ultra højopløselige medicinsk billeddannelse. Det fremgår af et forskningsprojekt på DTU, som Mikkel Berri Lotz netop har beskrevet i sin ph.d.-afhandling.

2018
18 DEC

Kunstig intelligens kan fremtidssikre dansk sundhedsvæsen

Kunstig intelligens og big data er byggesten i udviklingen af personlige sundhedsteknologier, som kan hjælpe mennesker med kroniske lidelser og spare sundhedsvæsenet for milliarder.

Medicin og medicoteknik Informationsteknologi
2017
Collage: Niels Treldal
17 OKT

Byggesektoren skal blive bedre til at kombinere teorier og metoder

Byggesektoren er præget af mange teorier og metoder, der ofte opfattes som alternativer til hinanden. En ny ph.d.-afhandling fra DTU Byg, der er skrevet i samarbejde med Rambøll, peger på, at det vil være gavnligt for byggesektoren at finde måder at integrere disse teorier og metoder frem for at udfø...

Byggeproduktion og byggeledelse
13 OKT

PhD Student from DTU Fotonik wins the Danish Telecommunications Award 2017

Datacenter networks have become the backbone of the global economy, and Artur Pilimon, a PhD student at DTU Fotonik, has received the Danish Telecommunications Award 2017 for his work in the field.