Avanceret objektorienteret programmering

Ønsker du at opkvalificere dine evner inden for programmering samt styrke dine færdigheder i forhold til C# og NET-platforme? Så læs mere her.

Modulet er for dig, som allerede har erfaring med objektorienteret programmering og som ønsker en opkvalificering af dine evner.

 

På modulet vil du få den nyeste viden om applikationsudvikling. Du vil derudover opnå viden om sprogets avancerede dele, herunder operator overload, pointere og delegater.

 

Der arbejdes ligeledes med systemopbygning, baseret på intranet/internet-løsninger samt brugen af databaser i systemopbygningen.

 

Derudover introduceres avancerede grafiske brugerflader med fx 3D- og 2D-grafik. Du får desuden konkrete analyseværktøjer, og aspekter som sikkerhed gennemgås, herunder introduktion til indbyggede sikkerhedsklasser, samt brug af både XML og tale i applikationer.

 

Modulet kan tages online. Undervisningen streames, og er interaktiv. Desuden optages undervisningen. Du kan selv vælge uge for uge, om du vil være til stede i klassen, eller benytte dig af online mulighederne. 

Modulet er på 10 ECTS-point.

Læs mere om modulet her

Roger Munck-Fairwood
Kontakt:
Studieleder
Roger Munck-Fairwood
Studieleder.itd@diplom.dtu.dk

Praktisk Info: forår 2021Price

DKK 15.000

 

 


Calendar
Start: Onsdag, 3. februar

Time
13:00 – 17:00

Calendar
Undervisning: 14 onsdage

Calendar
Eksamen: Datoer kommer senere

Location
DTU Diplom
Lautrupvang 15
2750 Ballerup
Vis vej